Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Ordenar por: 

RelevânciaAutorTítuloAnoImprime registros no formato resumido
Registros recuperados: 1
Primeira ... 1 ... Última
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Effect of Arbucula Myrrhizal Fungi on an Ecological Crop of Chili Peppers (Capsicum annuum L.) Chilean J. Agric. Res.
Castillo R,Claudia ; Sotomayor S,Leonardo ; Ortiz O,César; Leonelli C,Gina; Borie B,Fernando; Rubio H,Rosa.
Mapuche farmers in southern Chile have been cultivating local ecotypes of chili pepper (Capsicum annuum L.), called locally “Cacho de cabra” for many decades. It is used to make “merkén”, a condiment that is consumed locally and exported. This vegetable requires a nursery stage and can obtain nutritional benefits from symbiotic associations such as mycorrhizal fungi, achieving a better adaptation to transplanting. Arbuscular mycorrhizal fungi (AMF) are obligate biotrophes appearing in abundance in agroecosystems with conservation management. The aim of this study was to compare effectiveness of two AMF, a commercial mycorrhizal inoculant (IC, Glomus intraradices) and another native (IN, Glomus claroideum) with a control without inoculation (-I) on the...
Tipo: Journal article Palavras-chave: Mycorrhiza; Inoculant; Biofertilizers; Fruit quality; Vegetables.
Ano: 2009 URL: http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0718-58392009000100010
Registros recuperados: 1
Primeira ... 1 ... Última
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional